Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Jernbanegade, 9800 Hjørring

Økonomi *

Husleje

2.874,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
300,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
8.624,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
40 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hjørring ligger i hjertet af Vendsyssel. Her får du adgang til naturskønne gå- og cykelture, et rigt og levende byliv samt en lang række spændende uddannelsesmuligheder samt idræts- og fritidsaktiviteter.

I denne ejendom får du alle hverdagens gøremål indenfor meget kort rækkevidde med få minutter til både indkøb, restauranter og specialbutikker.

Der er ganske kort afstand til banegården, hvor man kan nå resten af Danmark med hyppige togafgange. Lejemålet er beliggende i velfungerende mindre ejendom med i alt 4 boliger. Fællesvaskeriet, som er beliggende i ejendommens kælder, er gratis at benytte for ejendommens boliger. Indenfor bliver du mødt af en lille og hyggelig atmosfære i denne velindrettede et-værelses lejlighed på 40 m2.

Besked om nye lejeboliger i Hjørring?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Hjørring. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.