Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Hammerensgade, 1264 København K

Økonomi *

Husleje

31.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.910,00 kr.
- Varme
1.900,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
10,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
94.500,00 kr.
- Depositum
94.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
210 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Total istandsat herskabslejlighed placeret i ”Den Gyldne Trekant” med god beliggenhed mellem Grønningen og St. Kongensgade, med 3 flotte stuer en-suie med charmerende rund væg, flot stuk samt en fantastisk udsigt over Nyboder.

Stort og åbent Unoform køkken, med mulighed for spise-plads. Køkkenet er placeret med udsigt ud over ejendommens gårdmiljø samt med udgang til fantastisk stor altan, hvor du kan nyde solen største delen af dagen. Lejemålets badeværelse er med stor bruseniche, samt placeret tæt på de 2 idealle soveværelser. Lejemålet har ligeledes et gæste-toilet ved de 3 stuer.

Lejligheden er istandsat med fokus på kvalitet og med sans for de originale træk. Lejligheden ligger på mellemgade mellem Grønningen og Store Kongensgade, som giver lejlighedens stuer og værelser mere ro, da Hammerensgade ikke bliver benyttet nær så ofte. De 3 stuer en-suit og det ene værelse har eftermiddags-/aftensol samt en fantastisk udsigt ud over Nyboder.

Ejendommen har automatiske indgangsparti, samt elevator til øverste etage. Ejendommen er serviceret af M. Goldscmidts eget administrations og serviceteam.

Lejligheden ligger midt i København med kort afstand til både Kastellet, Kongens Have, Kongens Nytorv, Amalienborg og en masse spænende butikker, samt dejlige cafeer. Et stenkast fra opgangen, kan du tage bus 1A og kun med få minutters gang er du på Østerport station. Fra Østerport station er der både metro, intercity og s-tog, så du nemt kan komme rundt i København, hurtigt med metro til Københavns lufthavn, eller med intercity tog til Fyn og Jylland. Du kan ligeledes fra Østerport station tage kystbanen til Sverige.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.