Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Fremragende studiebolig i Valby

Økonomi *

Husleje

6.300,00 kr.

Forbrug
730,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.300,00 kr.
- Depositum
18.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
31 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Blækhus Valby tilbyder fremragende faciliteter og et stærkt fællesskab!

Blækhus Valby, som ligger i det fremadstormende Valby Syd-område med kort afstand til Københavns centrum, huser seks forskellige typer af studieboliger på 26-36 m2, fordelt på syv etager. Alle boliger har eget køkken, badeværelse/toilet, fransk altan og adgang til flotte tagterrasser på ejendommens 5. og 6.sal. Du får også adgang til moderne vaskeri og tre hyggelige fælleslokaler.

Boligerne er 1-værelses studieboliger. Du kan bo for dig selv, som par eller med en ven.

Dit studieliv begynder og lever i Blækhus. Her får du ro til studierne og naboer i verdensklasse! Blækhus har tre skønne fælleslokaler med køkken, læsepladser, bordfodbold, brætspil og bordtennis, som indbyder til hyppig anvendelse. Læs, fest, lev og bliv en del af det gode fællesskab i Blækhus. Både fællesrummene og tagterrasserne må benyttes af alle Blækhus-beboere og gæster. Fællesrummene er moderne indrettet (et af rummene har bl.a. storskærm til fællesaftener og fodboldkampe) og udstyret med Sonos-højtalere og lynhurtigt wi-fi. Fra tagterrasserne kan du nyde en enestående panoramaudsigt over København - det skal opleves!

Ejendommen er desuden udstyret med overvågningskameraer, ligesom alle indgangspartier samt elevator er aflåste.

Blækhus Valby ligger tæt på det meste, også uddannelsesinstitutioner som Professionshøjskolen UCC og CBS. Praktisk information:

Der må ikke holdes husdyrEjendommen er røgfriVand, varme og el betales a contoInternet betales ud over huslejen og udgør 130 kr./md. for 1000 Mbit/s-hastighedDer kan ansøges om boligstøtte

Boligen er klar til udlejning 1. oktober 2019 eller snarest derefter

Bemærk

Lejligheden er en studielejlighed og der vil blive foretaget studiekontrol en gang årligt. Lejer vil blive opsagt senest 3 måneder efter endt uddannelse.  Der er i lejemålet køle/fryseskab samt kogeplader.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.