Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Løvstræde, 1152 København K

Økonomi *

Husleje

13.200,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
39.600,00 kr.
- Depositum
39.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Område:

Løvstræde er det helt rette sted at flytte ind, hvis du gerne vil bo i historiske omgivelser helt centralt i København. Ejendommen, som både rummer erhverv og lejeboliger, ligger nemlig skønt placeret mellem Gråbrødretorv og Købmagergade - med andre ord: omgivet af lækre restauranter, spændende kulturtilbud og fristende shoppingmuligheder. Ligeleds bliver der nu opført gågade på Løvstræde så ingen larm fra biler.

Ejendommen:

Ejendommen kan dateres helt tilbage til 1734 og er kendt som Haases Hus, hvilket også står skrevet på den rigt dekorerede port ind mod gården. Lige meget retningen skal du blot gå 50 meter, før du står for strædets ende og midt i det summende byliv. På den ene side ligger Købmagergade, som byder på Studenterhuset, Rundetårn, Illum og et rigt udvalg af butikker - og på den anden venter et fristende udvalg af restauranter og caféer på brostensbelagte Gråbrødretorv. Fra ejendommen er der omtrent 600 meter til Nørreport Station, som er et trafikalt knudepunkt, både hvad angår metro, S-tog, bus og tog.

På cykel kommer du hurtigt rundt til brokvartererne og Christianshavn, og i bil kan du eksempelvis tage Ring 2, når du skal ud af centrum.

Lejligheden: Lejligheden er indrettet med stue, flot lyst køkken med mange opbevarings muligheder. Værelse samt godt badeværelse med vaskesølje samt depotrum. Lejligheden er perfekt til egoisten eller parret, som ønsker at bruge byens mange muligheder i dagligdagen.

Husdyr ikke tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.