Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Søren Frichs Vej, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
625,00 kr.
- Vand
316,00 kr.
- El

ukendt

- TV
1,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
3 værelses leglighed med altan
• Delevenlig

• Rummeligt køkken/opholdsstue

• Vestvendt altan

• To gode værelser

Delevenlig værelses lejlighed beliggende i Trianglen i hjertet af Aarhus' nye kreative brokvarter Trekanten. Lejligheden er indrettet delevenlig med 2 værelser. Lyst køkken i åben forbindelse til fælles stue/opholdsrum med direkte adgang til vestvendt altan. Badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. I Trianglen er der et stort fælles gårdmiljø med cykelparkering, grønne områder og legeplads. Et ideelt hjem for dig, der vil være helt tæt på centrum og samtidig have skønne rekreative områder lige uden for døren. Området et med sin unikke placering tæt på Aarhus midtby, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder og arbejdspladser et optimalt sted at slå sig ned for unge og studerende.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Vaskeri, Tørrerum, Dørtelefon, Cykelkælder, Legeplads, Altan, Elevator, Nyistandsat, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.