Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Søren Frichs Vej, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
480,00 kr.
- Vand
243,00 kr.
- El

ukendt

- TV
1,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.500,00 kr.
- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
62 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
2 værelses lejlighed med fælles orangeri

• Lækkert køkken/opholdsstue med direkte adgang til altan

• Perfekt til singlen eller kæresteparret

• Et godt værelse med kig til gårdmiljø

• Godt med lysindfald

• Adgang til orangeri

Skøn 2 værelses lejlighed beliggende i Trianglen i hjertet af Aarhus' nye kreative brokvarter Trekanten. Lejligheden er vel indrettet med et værelse. Lyst køkken i åben forbindelse til fælles stue/opholdsrum med direkte adgang til altan. Badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Fra lejligheden er der adgang til orangeri, som deles med resten af opgangens beboere. I Trianglen er der et stort fælles gårdmiljø med cykelparkering, grønne områder og legeplads. Et ideelt hjem for dig, der vil være helt tæt på centrum og samtidig have skønne rekreative områder lige uden for døren. Området et med sin unikke placering tæt på Aarhus midtby, indkøbsmuligheder, uddannelsessteder og arbejdspladser et optimalt sted at slå sig ned for unge og studerende.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Gårdmiljø, Kælderrum, Vaskeri, Tørrerum, Dørtelefon, Cykelkælder, Legeplads, Altan, Elevator, Nyistandsat, Parkeringsplads

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.