Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Christians Brygge, 1219 København K

Økonomi *

Husleje

31.900,00 kr.

Forbrug
1.600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
31.900,00 kr.
- Depositum
95.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
166 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til BLOX! Lejligheden ligger på øverste etage af det eksklusive byggeri og er opført i bedste kvalitet hele vejen igennem. Boligen er indrettet med et kombineret køkkenalrum og stue. Rummet er i to niveauer, hvorfor en lille trappe opdeler køkken og stue. Fra stuen er der udgang til lejlighedens hjørneterrasse, der udgøre hele 81 kvm. Her er der god mulighed for at finde ugeneret spot, hvor solen og udsigten over vandet kan nydes. Derudover, indeholder boligen tre soveværelser samt badeværelse i mørkt design med tilhørende vaskesøjle. Boligerne er afskærmet fra trafikstøj og er indrettet med en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet.

Bygningen:

Nu har du mulighed for, at flytte ind i en eksklusiv lejlighed med udsigt til Københavns Havn og byens tage med smukke røde tegl.

BLOX er meget mere end en bygning; det er en ny destination på havnefronten i Indre København placeret mellem Langebro og Den Sorte Diamant. Alle lejlighederne har en stor, privat tagterrasse tilknyttet, hvor man kan tilbringe mange dejlige timer i godt selskab, eller alene med en god bog og en kop kaffe i solen. Der er formidabel udsigt fra alle lejlighederne og godt lysindfald, igennem de store vinduespartier.
Boligerne er placeret på 4. og 5. etage af BLOX og er mellem 120 og 200 m2. De er tegnet med tanke på lysindfald, rummelighed og ikke mindst personlighed - de er nemlig alle forskellige, og som lejer får man dermed en unik bolig.

Lejlighederne er en del af det mix af funktioner, som skal være med til at gøre BLOX til et levende sted på mange tidspunkter af døgnet. Dansk Arkitektur Center, BLOX-HUB, p-anlægget, legepladsen, restauranten og fitnesscenteret bidrager til det selv samme.

BLOX er tegnet og opført som et levende hus og tænkt aktivt ind i byens puls. Det er OMA ( Office for Metropolitan Architecture) som har tegnet, de er blandt de ledende internationale tegnestuer, når det drejer sig om forene og teoretisk praksis med legesyg, krøllet og dialogorienteret tilgang til arkitektur. Lejemålets lejeperiode er ubegrænset, uden binding, blot 3 måneders opsigelser.

Lejligheden er klar til overtagelse 01.12.2019.

Husdyr: IKKE TILLADT

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.