Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Godsbanen, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

7.100,00 kr.

Forbrug
900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.100,00 kr.
- Depositum
21.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
72 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot lys lejlighed i nyere byggeri fra 2016 med egen altan og stor fælles tagterrasse med smuk udsigt over Aalborg by og omegn.

Lejligheden indeholder entre med faste skabe, dejligt køkken med alt i hårde hvidevarer og i åben forbindelse til stue, hvorfra der er udgang til lækker altan med depotrum. Soveværelset har ligeledes udgang til altanen og har mange faste skabe. Dejligt lyst badeværelse med bruseniche, kombi vaskemaskine/tørretumbler og godt skabsarrangement.

Der er brugsret til et dejligt stort tremmerum i kælderen, ligesom der i nærområdet er brugsret til nyopført legeplads samt adgang til hyggelige grønne områder med bl.a. grillplads med borde og bænke. De viste billeder er ikke fra denne lejlighed men fra en tilsvarende lejlighed i ejendommen.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke. Der er tale om en ikke ryger ejendom, dette betyder, at der heller ikke må ryges på altan eller på fællesarealerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.