Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Thulevej, 9210 Aalborg SØ

Økonomi *

Husleje

7.168,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
18.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Fra den 24. februar 2017 indgår udlejer i et samarbejde med BOIAALBORG. Det betyder, at du fremover skal stå på venteliste i BOIAALBORG, hvis du ønsker at bo i en af Lejerbos afdelinger i Aalborg.
For dig betyder det, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted fremover, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Dejligt indrettede familieboliger med stor altan og flot udsigt over Aalborg.

(Boligerne kan sagtens fungere som delelejligheder for studerende).

Afdelingen har en dejlig legeplads for børn, stor grillplads samt parkeringsplads. Der findes fællesvaskeri, selskabslokale, cykelkælder og kælderrum. Der er plads til opvaskemaskine, men ikke vaskemaskine og der gives ikke tilladelse til vaskemaskine.

Afdelingen er ny-renoveret med nye facader og lukkede altaner. De grønne områder er med flotte bede og græsplæner. Alle opgange er lyse og med dørtelefon.

Thulevej ligger i Gug tæt ved et forretningscenter, børne- og fritidsinstitutioner og uddannelsessteder. Der er gode busforbindelser til Aalborg centrum og universitetet.

Afdelingen består af 160 boliger i 4 etager opført i 1966/67. Boligerne indeholder komfur og altan.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.

Det er ikke tilladt at holde husdyr.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Afdelingen er tilmeldt Stofa. udlejer meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Der gives ikke nye tilladelser til vaskemaskiner i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks. Det er ikke tilladt at holde hund, kat eller andre husdyr (fx mink, fritte, ilder, chinchilla, kanin, slanger, varaner og andrekrybdyr). Der kan dog af varmemesteren gives tilladelse til førerhunde samt pleje af hund eller kat i op til 3 uger. Men kun efter aftale med varmemesteren. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Der skal søges om tilladelse hos varmemesteren ved installation af opvaskemaskine i boligen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.