Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Thad Jones Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
71 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Lejligheden er indrettet med rummelig entré med garderobeplads hvorfra der er adgang til stort og lækkert køkken / alrum med direkte udgang til altanen. Den lyse opholdsstue ligger i åben forbindelse med køkken / alrummet. Dejligt soveværelse med stort garderobeskab med skydedøre samt moderne lyst badeværelse med vaskemaskine. Ejendommen
Ejendommen, der er opført i 2009, har videodørtelefon, lavenergiruder, gulvvarme i hele lejligheden samt cykelparkering i gården. Bydelen Sluseholmen byder på en varieret og anderledes arkitektur, hvor alle ejendomme er forskellige med unikke facader og en særlig opbygning og indretning. Alle boliger ligger i første række til vandet og har enten udsigt til de stemningsfulde kanaler eller til havnen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.