Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Hans Hedtofts Gade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.995,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.995,00 kr.
- Depositum
44.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen Grønningen er beliggende på Islands Brygge. Den er attraktivt beliggenhed ved den grønne kile, der strækker sig fra Amager Fælled til Havnefronten langs Islands Brygge og med havnebadet og cafeliv inden for kort gåafstand.

Ejendommen består af 70 lejligheder fordelt på to blokke. 2 til 4-værelses lejligheder fra 75 m2 til 103 m2.

Bygningerne har et moderne udtryk med store glaspartier med dejligt lysindfald. Alle lejligheder er forsynet med nyere køkken og enten altan eller terrasse.

Til alle lejligheder medfølger et kælderrum.

Da kommunen har indført 3 timers parkering i området, er det forholdsvis nemt at finde en parkeringsplads tæt ved ejendommen efter endt arbejdsdag. Der er derfor god plads til beboerne, som med en beboerlicens har ret til parkering døgnet rundt. P-licens købes hos kommunen. Fællesfaciliteter: Kælderrum og cykelparkring i kælder.

Ejendommen er er tegnet af Lundgaard & Tranberg og er opført i 2005.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.