Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Krimsvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

17.100,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.100,00 kr.
- Depositum
51.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse

ukendt

Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Udlejer har nu fornøjelsen af udleje denne skønne lejlighed, beliggende med en udsigt der ikke findes mange andre steder.
Lejligheden fremtræder lys og lækker, samtidig med der er en fantastisk udsigt fra altanen. Lejligheden er bestående af entre med plads til sko og overtøj samt pænt badeværelse med separat bruseniche og tilhørende vaskemaskine/tørretumbler. Stort køkken alrum med plads til både spiseplads og stueafdeling, samt medfølgende hårde hvidevarer: ovn, emhætte, komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Lejligheden har 3 soveværelser med plads til seng og opbevaring, endvidere findes et godt depotrum i lejligheden.

Området byder på det fantastiske Amager Strand der er et populært sted på grund af stranden og de store grønne områder. Desuden findes både indkøb, Metro, fitness og restaurant inden for to minutters gang fra lejligheden. Øresundstårnet ligger på hjørnet af Øresundsvej og Krimsvej på Østamager og bliver Københavns næsthøjeste boligejendom med 20 etagers beliggenhed i verdensklasse. Med metroen 2 minutters gang, vandet til den anden og butikker midt i mellem er alt inden for rækkevidde. Det østlige Amager er under fascinerende forvandling med fokus på frihed, grønne arealer, fællesskab med plads til individualitet og en perfekt balance mellem bevaring og fornyelse. Butikker, cafeer, udbygning af skole og børnepasningsmuligheder er lige rundt om hjørnet og med et minut til metroen, er du sikret hurtig transport.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser. Lejligheden er klar til overtagelse 15.01.2020.

Husdyr: IKKE TILLADT *Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende lejlighed, og at udsigt m.v. derfor kan variere. eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.