Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Midgården, 9230 Svenstrup Jylland

Økonomi *

Husleje

5.908,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.586,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Rækkehuse i rolige omgivelser.

Afdelingen ligger ca. 12 km. fra Aalborg centrum. Der er gode busforbindelser til Aalborg.

Afdelingen er opført i 1990 og består af 1-plans ældre- og handicapvenlige rækkehuse. Der er parkeringsmuligheder, vaskeri og fælleshus.

Alle boliger har køle-/fryseskab, kogeplader, bordovn, egen have og udhus.

Afdelingen er tilmeldt fællesantenne til Gug/Visse/Dall antenneforening og der betales direkte til dem.

Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Det er tilladt at holde en hund eller en kat. Husdyrtilladelse skal hentes hos varmemesteren. Afdelingen er tilmeldt fællesantenne til Gug/Visse/Dall antenneforening og der betales direkte til dem. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.