Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Valby Langgade, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

17.919,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.919,00 kr.
- Depositum
53.757,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
106 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
En helt igennem fantastisk 3-værelses lejlighed hvor der ikke er sparet på noget! Lejemålet ligger på første sal og er opført i eksklusive materialer, har gulvvarme samt direkte udgang til stor tagterrasse i mahogni med god plads til både grill- og loungeområde.

Selve lejligheden består af en stor stue med højt til loftet, udgang til tagterrassen, fransk altan med udsigt over Valby Langgades hyggelige fortovscaféer og store vinduespartier der sikrer et rigtig godt lysindfald hele dagen. Køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen, er et lækkert Svane køkken med hvide elementer og gode hårde hvidevarer fra Siemens. En del af tagterrassen ligger i et indhak i boligen, så den mest af alt minder om en helt privat gårdhave - bare på 1. etage. Der er to gode brugbare værelser, heraf det ene med indbyggede skabe. Der er gulvvarme i hele boligen. I både stue og på værelser er der lagt flotte massive egetræsgulve fra Dinesen der giver et lækkert og eksklusivt look til boligen. I entre og på badeværelse er der valgt en praktisk, men flot løsning med store mørke fliser. Badeværelset er i flot kontrast med hvid bordplade, hvidt bademøbel fra Svane, hvid vaskemaskine & tørretumbler og mørke fliser på gulv og i bruseniche. I brusenichen er der installeret et ”Rainshower” brusehoved der indbyder til lange bade.

Dette er en helt igennem unik lejlighed der bestemt skal opleves!

*Bemærk at billederne ikke er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

Yderlig info:
Der er mulighed for leje af privat parkeringsplads i gårdområdet.
Der medfølger brugsret til kælderrum.
Lejemålet er uopsigeligt de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.