Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lys lejlighed midt i Aarhus

Økonomi *

Husleje

10.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
500,00 kr.
- Varme
200,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.900,00 kr.
- Depositum
32.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VI TILBYDER GRATIS PARKERING I ET ÅR.

Nymoderne indretning med stort fællesrum og ideelle størrelser i værelser, både dele- og familievenlige. Nyt Invita Køkken med opvaskemaskine, samt vaskesøjle på badeværelset omfattende vaske- og tørremaskine.

Lejligheden har en stor sydvendt altan.

Derudover er der adgang til en stor fælles tagterrasse med orangeri. Roligt og indbydende gårdmiljø, men masser af mulighed for aktivitet med børnene eller med en grill i sommervarmen. En stor Rema1000 ligger i samme karré og på sigt kommer der også små caféer og andre hyggelige butikker.

Besked om nye lejeboliger i Aarhus?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aarhus. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.