Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Åbrinken, 6900 Skjern

Økonomi *

Husleje

9.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
27.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
200 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Indbydende og lys villa

Flot, velholdt rødstensvilla i 2 plan, beliggende i et godt kvarter i udkanten af Skjern by. Villaen ligger på en stille villavej med gode stiforbindelser til skole og midtby. I området er der både en aktiv grundejerforening og en børnevenlig legeplads.

Huset fremstår i rigtig god stand og er løbende blevet pænt vedligeholdt, nævnes kan: Stort set alle vinduer er skiftet, ny baggang med gulvvarme, der er gjort klar til gulvvarme i køkken, nye gulve i resten af huset, fibercement stern og gavle - således at det udvendige på huset fremstår fuldstændig vedligeholdelsesfrit.

Indretning: Entre med mørke klinker, installation til vaskemaskine/tørretumbler - bagang med plads til opbevaring - stort køkken/alrum - lys stue med udgang til træterasse og skøn lukket have - retro badeværelse med badekar og bruseniche - soveværelse med indbyggede skabe - stort børneværelse.

1.sal: Fantastisk opholdsrum/kontor med brændeovn og udgang til altan med træbelægning samt god plads til at nyde solen - hyggelig repos - 2 gode børneværelser med indbyggede skabe - badeværelse med bruseniche og sauna.

Ydermere er der 2 garager og redskabssrum.

Huset er lyst og venligt og man mærker straks den gode atmosfære.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.