Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Trekronergade, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

10.000,00 kr.

Forbrug
650,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
30.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Lejeperiode
op til 18 måneder
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
OBS! LEJES IKKE UD SOM DELEBOLIG/NOT FOR SHARING

Når du træder ind i lejlighedens gang finder du toilettet som det første når du kommer ind af døren, toilettet er stort og lyst og har indbygget brusekabine.

På den anden side finder du opholdstuen, hvor der et tv og en stor dejlig familiesofa hvor hele familien kan flade ud sammen. Inde i stuen går der en dør ind til soveværelset som er lyst godt op af det store vindue som er i rummet. I enden af gangen finder du det store flotte køkken hvor der i midten af rummet står et spisebord. Fra køkkenet af er der adgang ud til lejlighedens altan, som egner sig rigtig godt til at side og nyde et godt glas vin i de kommende sommeraftener.

Lejemålet er ledigt til 31. maj 2021.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.