Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Helt ny lejlighed i det eftertragtede Kronborg Strand

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
48.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Lejeperiode
op til 1 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er ny opført og er beliggende på en smuk naturgrund på nordkysten - Med Kronborg Slot som nabo. Lejligheden er udført i stilrene materialer og må i den grad siges at have en unik beliggenhed med en flot udsigt til strand og vand.

Lejligheden er indrettet med møblerbar entre med åben adgang til det store stuerum og køkken. Stuerummet er praktisk vinklet og giver dermed hver sin oplagte afdeling til spisning og ophold. Herfra er udgang til altan i god størrelse og derfra direkte adgang til sandet på stranden. Lejligheden har to soveværelser i hver sin ende af lejligheden, hvoraf det ene er en smule større end det andet. Der er et badeværelse i god størrelse med separat brus og vaskefaciliteter.

Der medfølger brugsret til privat parkeringsplads foran ejendommen samt kælderrum til opbevaring.

Udlejes ikke som delebolig. Fremvises efter aftale.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.