Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Robert Jacobsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.105,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2020
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er for jer, der søger en bolig med masser af muligheder tæt på Fields, Royal Arena og indre City - og så endda med hele 3 gode soveværelser - ét af dem med direkte adgang til walk-in closet.

En stor og rummelig stue i ét med køkkenet skaber særdeles hyggelige rammer for det gode selskab med vennerne, timerne med ungerne eller de sene aftener med Netflix på sofaen. Fra stuen er der adgang til en stor vestvendt altan med eftermiddags- og aftensol. Herudover finder man ved entreen et lyst og lækkert badeværelse med brus og fuld vaskesøjle. Bo nemt og bekvemt her på Robert Jacobsens vej i Ørestaden med adgang til det hele og tæt på metro.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.