Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Marmorvej, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

15.700,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
370,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.700,00 kr.
- Depositum
47.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lys lejlighed med god vestvendt terrasse
Lejligheden indeholder to gode soveværelser, som er beliggende i hver sin ende af lejligheden. Begge værelser er med store vinduespartier, som giver et godt lysindfald. Det ene værelse vender mod øst og har udsigt til kanalen. Det andet værelse vender mod vest hvor aftens solen kan nydes. Boligen har et stort lyst køkkenalrum, hvor der i den ene ende er plads til at etablere spiseafdeling samt i den anden ende rig mulighed for at indrette fin stue. Fra køkkenalrummet er der adgang til lejlighedens terrasse som er vest vendt. Boligens badeværelse er i hvide fliser med vaskemaskine samt tørretumbler.

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde.

Lejlighederne varierer i størrelse, samt antal værelser. Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner. Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til dine behov. Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal.

Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen, samt mulighed for at leje fælleslokale.

Bemærk billeder er af prøvebolig.

hjemmesiden

Muligheder ved denne bolig

Gårdmiljø, Kælderrum, Dørtelefon, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.