Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Hvidkildevej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

12.900,00 kr.

Forbrug
1.250,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.900,00 kr.
- Depositum
38.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. februar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Som noget helt nyt for området, har vi nu mulighed for at tilbyde lækre, nyopførte rækkehuse placeret hvor den gamle Vejlby Skole lå.

Fantastisk beliggende midt i det hele, med kort afstand til indkøb, daginstitutioner, flotte naturomgivelser og sportsfaciliteter.

Denne bolig der er indrettet i to plan indeholder, entré, lækkert køkken/alrum i tidløst design, med alt i hårde hvidevarer. Dejlig lys opholdsstue med udgang til egen lille have. i stueetagen er der ligeledes lækkert badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

1. salen byder på en repos. Dejligt soveværelse med fransk altan og walk-in closet. 2 gode børneværelser ligeledes med skabe, samt lækkert stort badeværelse.

Overalt i boligen er der gulvvarme. Indbygget pulterrum til opbevaring under trappen, samt rummeligt skur og fælles overdækkede p-pladser.

Forbrug er anslået da det afregnes direkte til værkerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.