Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Nørregade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

12.444,00 kr.

Forbrug
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.443,00 kr.
- Depositum
37.332,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
177 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hyggelig 5-værelses lejlighed i 2. plan med to badeværelser, udlejes i indre centrum.

Lejligheden er beliggende i Nørregade, i en flot ikonisk ejendom med bindingsværk.

Med denne beliggenhed har man rig mulighed for at nyde Aalborg midtby og dens kultur. Der er få minutters gang til Aalborg havnefront, Magasin eller Friis Shoppingcenter, til gågaden i Algade samt gammeltorv, hvor der løbende afholdes forskellige arrangementer. Gode indkøbsmuligheder er placeret tæt på ejendommen, hvor man bl.a. har Føtex i Slotsgade.

Lejligheden består af entré med indbygget garderobeskab samt bøjle til overtøj. Herfra indgang til lejlighedens rummelige spisestue hvor man bl.a. har kig til Bredgade torv. Køkken fra HTH med hvide skabselementer, overskabe, træbordplade, ovn, emhætte, kogeplade, todelt stålvask, vaskemaskine samt integreret køle/fryseskab. Sorte fliser over bordpladen som er vedligeholdelse venlige og lette at rengøre. Badeværelse med travertinfliser, håndvask med tilhørende underskabe, spejl, brusekabine. To værelser beliggende i stueplan. Bryggers med vaskemaskine samt tørretumbler, underskabe fra HTH og træbordplade.

Fra lejlighedens entré har man trappegang op til lejlighedens 1. sal. Her er beliggende en skøn lys stue med brændeovn, fritliggende bjælker, ovenlysvinduer og med kig ud mod Bredgade torv. Der er på 1. salen adgang til lejlighedens soveværelse.

Dørtelefon i lejligheden.

Cykelskur tilhørende lejemålet.

Husdyr efter aftale.

Kontakt os endelig for en fremvisning af lejligheden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.