Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Fiskergade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

11.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
400,00 kr.
- Vand
280,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.900,00 kr.
- Depositum
35.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 2. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lejlighed har en beliggenheden i Fiskergade, centralt for bylivet, men alligevel afskåret fra byens larm og forstyrrelser. Lejlighederne giver derfor en unik mulighed for at kombinere en eftertragtet og særdeles bynær geografisk placering med ro og privatliv.

Lejligheden er delevenlig for 3 personer. I forbindelse med renovering af ejendommen er der indrettet en kæmpestor tagterrasse øverst på ejendommen, som alle lejere har adgang til. Tagterrassen er højt beliggende og har derfor sol hele dagen. Derudover indrettes et hyggeligt og ugenert gårdmiljø i en del af gården. Lejligheden er indrettet med lyse materialer og en god ruminddeling, der gør lejligheden ideel som delelejlighed. Køkkenelementerne er af høj kvalitet og stilrent design. I det store værelse er der etableret hems. Der er installeret opvaskemaskine og der er desuden spiseplads i køkkenet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.