Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses rækkehus - Harald Selmers Vej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
129 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Disse skønne arkitekttegnede bevaringsværdige rækkehuse, beliggende i Risskov udbydes nu til leje. Rækkehusene er opført i 1964 og er en særdeles attraktiv bebyggelse. Besøgende bydes velkommen i entreen, hvorfra man træder ind i et lyst og åbent rum der giver videre adgang til tre gode værelser, bad, køkken, spisestue samt 1 salen. På 1 sal er der en stor lys rummelig dagligstue med adgang til en skøn altan der vender ud mod det fælles grønne område. Ydermere er der fra køkkenet et yderst anvendeligt bryggers, med egen indgang.I bryggerset er der klargjort til installation af vaskemaskine og tørretumbler.

Lejer gøres opmærksom på, at der på det skraverede felt (på billedet under kortet) forelægger mulighed for at der på sigt kan blive bygget 6 rækkehuse med tilhørende have på området ved legepladsen. Med beliggenhed blot 500 m. fra vand og skov samt let banen, 3 km. til Aarhus centrum, skoler, institutioner samt dagligvarebutikker er placeringen optimal..

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.