Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Carit Etlars Gade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

5.218,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.170,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
68 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Det betyder også, at du kan nøjes med at stå på venteliste ét sted, hvis du vil bo i Aalborg og omegn.

Central beliggenhed.

Afdelingen ligger tæt ved Vejgård Torv, hvor der er gode indkøbsmuligheder. Der er bl.a. 200 m. til bank, bus, apotek, bibliotek, tøjforretninger og købmand. Der er ca. 3 km. til Aalborg centrum, med utrolig gode busforbindelser.

Afdelingen er bygget i 1994 i 4 etager i røde og gule mursten. Der er elevator og porttelefon og boligerne er alle ældre- og handicapvenlige. Der er vaskeri, beboerrum og fælles gårdhave.

Alle boliger har fransk altan og tilhørende pulterrum. 7 af boligerne har komfur og køle-/fryseskab og de sidste 7 har bordovn med varmeplader og køle-/fryseskab.

Der betales a´conto varme sammen med huslejen.
Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Afdelingen er tilmeldt Stofa. udlejer meddeler besked om ind- og udflytning. Man er dog ikke forpligtet til at være medlem af Stofa. Man skal dog selv henvende sig til Stofa for at melde sig ud. I de første 30 dage fra den kontraktmæssige indflytningsdato er det gratis at framelde sig eller skifte pakke. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.