Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Sundkaj, 2150 Nordhavn

Økonomi *

Husleje

15.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
665,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El
350,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
46.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er funktionel og moderne med direkte kig til vandet og adgang til unikke fælles arealer.

Her finder du de perfekte rammer til et moderne familieliv tæt på byens hjerte, havnens liv og vandets afslappende virkning.

Velkommen indefor i denne skønne og lyse hjørne lejlighed med store vinduer til to verdenshjørner og masser af lys indfald hele dagen.

Med en god og rummelig entre bydes du indenfor med adgang til badeværelset som er elegant, eksklusivt og let at vedligeholde. Vaskesøjlen består af tørretumbler og vaskemaskine fra AEG.

Hjertet i lejligheden er det store og lyse åbne køkken alrum med den skønneste ugenerte udsigt til vandet samt adgang til den store altan, (6m2) som giver en skøn forlængelse af stuen.

Her er masser af plads til daglig stue og spise stue i ét. her er masser af lys, højt til loftet og en enorm ro samt fred.

Ydermere byder lejligheden på hele 2 soveværelser. Det ene værelse oplagt til master soveværelse og det andet er perfekt som børneværelse, kontor eller endda et gæsteværelse.

I kort gå afstand fra lejligheden ligger det populære Århusgade-kvarter. Her findes hyggelige special butikker samt indkøbs muligheder.

Luksusbiografen BIG BIO vil byde på filmoplevelser i særklasse, mens resten af kvarteret byder på sushi, barer, supermarkeder og designbutikker.

I begyndelsen af 2020 åbner Metro-stationen Nordhavn, kun 2 minutters gang fra lejligheden.

Fem minutters gang fra lejligheden går 84 forskellige nationaliteter i skole. Copenhagen International School (CIS) underviser

1.200 elever i grundskolen og gymnasie-uddannelsen.

Direkte og uforstyrret udsigt til vandet.

Sollys fra tidlig formiddag til sen aften.

Der er elevator i ejendommen.

Bemærk at det er lejlighed A23 på plantegning billedet.

Besked om nye lejeboliger i Nordhavn?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Nordhavn. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.