Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Stadion Allé, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

10.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.000,00 kr.
- Depositum

ukendt

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor 3 værelses på Frederiksbjerg

Flot og lys lejlighed der er indrettet med 2 værelser og en stor lys stue. Køkken med opvaskemaskine, emhætte, kogeplade og ovn. Desuden er der fælles vaskekælder, cykelparkering i kælderen, fælles gårdanlæg samt Loft/ kælderrum.

Tæt på indkøbs muligheder på Frederiksbjerg, samt 10 minutters gang fra Bruun Galleri/ banegården som er tæt beliggende med mange hyggelige restauranter og barer. Gå afstand til Tivolifriheden og Ceres park arena der året rundt afholder mange arrangementer indenfor både sport, musik og andre kulturrige oplevelser. Cykelafstand til uddannelses institutter som Aarhus universitet, erhvervs akademiet, Navitas og Via University college.

OBS: Udlejes ikke som delelejlighed. Husdyr ikke tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.