Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Nadine Gordimers Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

13.950,00 kr.

Forbrug
950,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.950,00 kr.
- Depositum
41.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Kvalitet
Boligerne er rummelige, fleksible og møbelerbare med lange kig på langs og tværs i boligerne. Velproportionerede vinduer giver god kontakt til omgivelserne. Alle boliger har adgang til egen eller fransk altan, og visse lejligheder har også adgang til privat tagterrasse. Den fælles tagterrasse mod vest giver samspil med gade og gård. Materialerne er gedigne, lyse og imødekommende. Designet er minimalistisk og tidsløst elegant. Farvepaletten er afstemt så der opnås en homogent afdæmpet helhed som udstråler kvalitet.

Samspil
Bygningen er udformet som en klassisk Københavner karré med lys facade og et indre gårdrum med porte og passager, som sammenbinder friareaalet med kvarterets gader og pladser. Varierede facadehøjder og velproportionerede bygningsdele skalerer bygningen og skaber gode lysforhold for boligerne og udearealerne. Gårdrummet er designet som et grønt rum for leg og fællesskab. Altaner og terrasser skaber privathed, men også mulighed for social kontakt på langs og tværs mellem boligerne. Kantzoner mod gade og vej udformes som hævede terrasser eller altaner med en lille trappe til terræn, som gør overgangen mellem bygning og by attraktiv og livlig. Et socialt møde med mulighed for en sludder over hækken!

Området
Inden for 5 minutters gang fra boligerne ligger Metro station, indkøbsmuligheder (Rema), City Golf, Streethallen (der byder på indendørs boldspil, klatring & leg og udendørs fitnesspark) samt Byparken. Bellakvarter er kendt for Bella Centeret hvor der afholdes mange forskellige messer, som f.eks. kunst- og designmesse, og hvert år afholdesl det meget populære Lego World. Derudover findes også det ikoniske hotel, Bella Sky, med en restaurant på toppen, der er kendt for den storslåede udsigt.

Besked om nye lejeboliger i København?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i København. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.