Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lyst lejlighed i Aalborg Centrum til billige penge og FAST HUSLEJE.

Økonomi *

Husleje

4.988,00 kr.

Forbrug
400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
14.964,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lyst lejlighed i Aalborg Centrum til billige penge og FAST HUSLEJE.

Ved indflytning er der ny slebet gulve, og lejligheden vil være nymalet (Billederne er taget før)

Nu får du/I muligheden for at leje denne lækre lejlighed i Aalborg centrum.

Lejligheden er beliggende ved Sønderbro tæt ved Tivoli parken.
Inden for gåafstand finder man indkøb, fitness, caféer, shopping, Tivoli parken, Kennedy arkaden og offentligtransport. Hvis man har egen bil, er der også gode muligheder for parkering tæt ved lejligheden.

Lejligheden indeholder en rummelig fordelingsgang, hvor man har adgang til alle lejlighedens rum og plads til at hænge overtøjet. Lejligheden har en stor lyse stue med stuk og roset i loftet. Stuen er let at indrette med det store regulære rum. I stuen er der et stort vinduesparti, som giver et fantastisk lysindfald. Soveværelset vender ind mod gården og indeholder store faste skabe med masser af opbevaringsplads og et dejligt stort vindue. I køkkenet er der ovn, komfur, emhætte, og køle/fryseskab. Lejligheden har eget badeværelse med toilet og brus.

I hele lejligheden er der flotte lyse trægulve og højt til loftet. Der er et utroligt godt lysindfald i hele lejligheden, idet der ikke er en høj ejendom uden for vinduerne.

I ejendommen er der gode fælles vaskemuligheder. Både i form af vaskemaskine og tørretumbler (15 kr. pr. vask), og der er også mulighed for at tørre tøj i tørrerumet i kælderen.

Bemærk venligst at denne lejlighed udlejes med FAST husleje, hvilket vil sige at det ikke bliver dyrere år efter år!

Hvis du/I ønsker en stor lys lejlighed i Aalborg centrum til en fast lav husleje, så er det her lejligheden for dig/jer!

Hvis at du/I er interesseret i denne lejlighed SKAL du/I skrive telefon nr. i ansøgnings mail.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.