Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyt rækkehus i Lind

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
121 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vi udlejers vores helt nye, lækre rækkehus på Ny Koustrup Mark i Lind (Herning) fra starten af 2020.

Huset er et nybygget 1-plans rækkehus på 121 kvm - færdigbygget d. 1/7 2019.

I centrum af huset er et skønt køkken/alrum og stue med store, høje vinduer (og vinduesdør) ud til forhaven med terrasse og carport.

I huset er der 3 gode værelser, 2 badeværelser, et bryggers og entré. Soveværelset har sit eget badeværelse tilknyttet.

Huset har en stor terrasse i forhaven, men denne fortsætter hele vejen rundt om huset, og bagved findes også et pænt stykke terrasse, hvor den sene aftensol kan nydes. Der er også græs på både for- og bagside af huset.

Huset er et gavlhus for enden af en blind vej og der er derfor et minimum af trafik. At det er et gavlhus betyder også, at der kun er nabo til huset ene side. På husets anden side findes cykelsti med retning mod Herning og et grønt område.

Lind skole ligger 100 meter væk og Lind hovedvej 500 meter væk. Dermed er der tankstation og supermarked lige i nærheden.

Alt i alt et fantastisk lækkert hus for familer med og uden børn. Selv er vi 5 personer (2 vokse, 3 små børn) der har boet her.

I januar 2020 har huset været i brug i 6 mdr ialt, da vi lige nu selv bor i det ifbm. et midlertidigt job i byen. Vi flytter tilbage til Aalborg i januar.

Den konkrete indflytningsdato kan aftales.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.