Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed i Skyllebakke Havn

Økonomi *

Husleje

12.640,04 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV
212,54 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
37.200,00 kr.
- Depositum
37.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
96 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er bygget i 1996 og består af 65 attraktive boliger i både stueplan og på 1.sal. Disse er fordelt på 4 typer lejligheder fra 67m2 til 110 m2. hvor flertallet har terrasser eller altaner på begge sider af bygningen. De fremstår alle lyse og venlige med godt naturligt lysindfald og størstedelen med fjordudsigt. Der er fælles vaskeri og beboerlokale. Området er et tidligere skibsværft og ejendommen er bygget ned til vandet med lystbådehavn. De grønne fællesarealer, stisystem og parkering er anlagt så det fremstår æstetisk og lyst samt binder området sammen.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Såfremt der står at lejemålet overtages som 'Beset', kan dette være et fejl i vores system. Langt de fleste af vores lejemål afleveres som 'Nyistandsat' eller ’Vel-vedligeholdt’. Dette vil fremgå af lejekontrakten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.