Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed i Rytterparken, Smørum

Økonomi *

Husleje

11.204,76 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV
116,10 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
33.150,00 kr.
- Depositum
33.150,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
102 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Rytterparken er et lavt byggeri i 2 etager med i alt 114 lejligheder. Alle lejligheder har enten en terrasse eller en altan, de fremstår alle lyse og venlige med godt lysindfald i alle rum. Lejlighederne på 1. sal har en lukket trappe, som fører op til en lille svalegang, med flot udsigt over legepladsen og de grønne områder. Der er en del grønne områder med både græs og buske og området er beplantet med træer. Endvidere er der parkeringsområder flere steder på ejendommen og til hver lejlighed er der tilknyttet et skur eller depotrum.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Fremgår der intet tal, skal man forvente af afregne direkte med forsyningsvirksomheden. Vi ligger ikke inde med information om tidligere lejers forbrug.   Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Såfremt der står at lejemålet overtages som 'Beset', kan dette være et fejl i vores system. Langt de fleste af vores lejemål afleveres som 'Nyistandsat' eller ’Vel-vedligeholdt’. Dette vil fremgå af lejekontrakten.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.