Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Ved Stigbordene, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

16.122,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
793,00 kr.
- Vand
496,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.122,00 kr.
- Depositum
48.366,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
119 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bo med dine to bedste venner i Københavns dejligste område. Denne 4-værelses lejlighed er oplagt som delelejlighed til 3 personer.

Molehuset er en del af "Det nye Sluseholmen", som bliver udviklet af Danica Pension.

De 55 moderne og lyse boliger i Molehuset er udviklet med særlig fokus på funktionalitet og individuel livsstil. Her er lys, luft og hyggelige kanaler, der henleder tankerne på Venedig og Amsterdam.

I de maritime omgivelser ved den gamle sluse kan du nyde vandet og udelivet langs de mange kanaler samtidig med, at du er tæt på Citys mangfoldige kultur- og caféliv.

Lejlighederne i Molehuset varierer i størrelse fra 87 m² til 155 m². Boligernes store vinduespartier sikrer et fantastisk kig mod kanalerne, ligesom alle boliger har tagterrasse, altan eller terrasse.

De lyse køkkener er udstyret med elementer fra HTH samt alle moderne hårde hvidevarer. De flotte og tidløse badeværelser er indrettet med HTH baderumsmøbel, vaskesøjle og bruseniche.

Alle boliger har depotrum i lejligheden eller i kælderen, og der er mulighed for parkering i terræn.

Obs! Billederne er ikke taget af den pågældene lejlighed, men af en prøvelejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.