Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Gammel Køge Landevej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

12.700,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.700,00 kr.
- Depositum
38.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden byder på en stor stue i forbindelse med et åbent køkken, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine.

Fra stuen er der adgang til den gode altan, med plads til lidt altan møbler. Lejligheden har et godt soveværelse med et dejligt lysindfald.

Ydermere er der en god fordelingsgang med plads til overtøjet, samt et stort og rummeligt badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler).

Der bydes også på gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende depotrum i lejligheden.

Bygningen er beliggende mellem Vigerslev Allé og Gammel Køge Landevej på den gamle FL Smidth grund, som nu hedder ¨Brombærparken¨. Her er både skole, indkøb og offentlig transport inden for få hundrede meters afstand. Gårdarealet af aflukket fra de store veje, hvilket skaber et hyggeligt og yderst børnevenligt område, uden at komme for langt væk fra byen.

Lejligheden er klar til overtagelse 01.01.2020.

Husdyr: IKKE TILLADT

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelse.

eller mail:

Boligen udlejes på vegne af Heimstaden.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.