Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Blommestien, 3770 Allinge

Økonomi *

Husleje

7.044,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
15.563,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Blommestien i Tejn:
Rækkehuse i 1-2 plan, der samlet indeholder 8 boliger. Ejendommen er beliggende i kuperet terræn med udkig til Østersøen i udkanten af Tejn.
Skole ligger 4 km. væk og daginstitution ligger 500 meter væk. Ejendommen er desuden placeret i gåafstand til Tejn Kirke og havn.

Der er komfur og køleskab i boligerne.
Der er ligeledes elopvarmning og mulighed for tilslutning af vaskemaskine

Solstien i Gudhjem:
Rækkehuse i ét plan, bestående af 8 familieboliger, med beliggenhed direkte ud til åbne marker og som nabo til dagcenter. Husene ligger i udkanten af Gudhjem i gåafstand til centrum - med indkøbsmuligheder, caféer og røgeri - og til strand og skov.
Ledige boliger anvises dels af udlejer, dels af Bornholms Regionskommune.

Der er komfur og køleskab i boligerne.
Der er ligeledes elopvarmning og mulighed for tilslutning af vaskemaskine
Eventuelle bygninger på grunden, herunder skure, udestue, overdækket terrasse m.v. kan ikke forventes at være til stede ved overtagelsen af boligen. Det bliver vurderet i hver enkelt udlejning, hvorvidt bygningerne fortsat skal blive stående eller nedrives inden ny lejers indflytning. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.