Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Højvangen, 6800 Varde

Økonomi *

Husleje

4.146,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
62 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 30. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Højvangen i Horne- Tæt på skole og indkøbI et villakvarter i centrum af Horne ligger de røde etplansrækkehuse med hvide vinduer og sorte tagsten fra 1985. Boligerne er indrettet uden dørtrin og med brede døråbninger. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen og er i bøgefiner bortset fra nr. 36, som i 2013 fik nyt køkken i hvid laminat med bøgetræskanter. Nr. 16, 32, 36 og 42 har desuden et viktualierum med installationer og hylder til opbevaring. Ved indflytning medfølger køle-fryseskab, emhætte og fritstående komfur. I er der dog indbygningsovn og nedfældede kogeplader. Badeværelset har praktisk linoleumsgulv, pæne hvide fliser fra gulv til loft og et vindue medfører gode muligheder for udluftning. Faste skabe i boligen medfølger, og der er fra stuen udgang til en privat have, som lejer selv indretter og vedligeholder. Boligerne har elopvarmning og der installeres i 2015 supplerende luft-til-luft varme. Forbrug: Vand, varme og el opkræves direkte fra forsyningsselskabet. Nærområdet- Mindre landsby med skole og gode idrætsforholdHorne har sin egen skole i gåafstand til boligerne. Der er ligeledes daginstitutioner og sportshal og idrætsanlæg i byen. Skal man en tur i biografen eller i specialbutikker, foregår det i Varde, som kan nås på et kvarter.

Fleksibel udlejning:

25 % af familieboliger udlejes efter fleksible kriterier. Personer der har arbejdsplads i kommunen men bor udenfor kommunegrænsen og har fast arbejde med mindst 20 timer ugentligt i Varde kommune. Prøvetiden skal være udløbet. Vikariater samt tidsbegrænset ansættelse tæller ikke. Skal dokumenteres med kopi af ansættelseskontrakt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.