Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Trollehusene, 4800 Nykøbing Falster

Økonomi *

Husleje

9.141,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
155,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 31. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL BYMIDTEN– Charmerende boliger centralt i Nykøbing Falster

Boligerne i ... Moderne og lavenergiboligerDisse utroligt fine ejendomme ligger kun 100 meter fra vandet. Ejendommen i Brogade er et treetagesbyggeri med 13 boliger og Trollehusene er et treetagesbyggeri og rækkehuse med i alt 12 boliger. Der er mange miljøvenlige elementer ved ejendommen i Brogade. Hele bagsiden er kapslet ind i hærdet glas, der holder på varmen, og der desuden benyttes som altaner. Der er solfangere på taget til opvarmning, mens cykelskuret i gården har en mindre solfanger, der sørger for strøm til belysning i gården. Ejendommen er desuden ekstra godt isoleret. De hårde hvidevarer kører på lavenergi, og der opsamles regnvand fra tage og udearealer til udskylning i toiletterne. Mellem bygningerne er der indrettet et hyggeligt gårdmiljø med borde og bænke, blomsterbede med frugttræer, flagstang og springvand. Der er gode parkeringsmuligheder i ejendommen. Afdelingen
- Hjertet af Nykøbing Falster
Fordelt i hjertet af Nykøbing Falster, finder du Bymidtens spændende ejendomme, som består af en kombination af hyggelige byfornyede huse og lave etageejendomme. Du har alt hvad du behøver – lige rundt om hjørnet. Lige fra shopping, hyggelige caféer og restaurationer, bibliotek, tog- og busforbindelser til skoler, daginstitutioner samt sportscentre. Bymidten har yderligere en ejendom, som ligger i landlige omgivelser i Nr. Alslev. Alle Bymidtens boliger fremstår med lyse og indbydende rum, pæne badeværelser og køkkener. Nogle boliger har altan og egen have. Alle afdelingens beboere er velkommen til at benytte fælleslokalet i Jernbanegade samt fællesvaskerierne i Brogade, Vendersgade og Engboulevarden.

Nærområdet Nykøbing Falster- Central beliggenhed Boligerne ligger i hjertet af Nykøbing F, der har et stort udbud af kultur- og fritidsaktiviteter, såsom idrætshal, svømmehal, Middelaldercentret, Zoo, den berømte Nykøbing F. revyen og meget mere. Du er i gåafstand til shopping, hyggelige caféer, biblioteket, velfungerende skoler og daginstitutioner samt gode bus- og togforbindelser til blandt andet København. Nykøbing F ligger lige ud til Guldborgsund.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.