Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Rundholtsvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

25.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
75.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
148 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Fantastisk lejlighed i Havnevigen på Islands Brygge. Lejligheden der ligger på 9. sal har en 50m2 stor syd/vest vendt altan og en enestående udsigt over København. Lejligheden indeholder stor opholdsstue med store panorama vinduer, der giver et helt fantastisk lysindfald og dejligt åbent køkken med alt i hårde hvidevarer og stor praktisk køkkenø. Desuden 3 gode soveværelse med indbygegde skabe og 2 lækre badeværelser, hvor der på det ene er installeret vaskemaskine og tørretumbler. Til lejligheden er der desuden privat parkeringsplads i ejendommens garage og depotrum. Ejendommen
Havnevigen er der, hvor byen møder Amager Fælled. Her kan du bo i naturskønne omgivelser, og samtidig være en del af byens puls. Et stenkast fra vandet og 7 minutter til Rådhuspladsen på cykel. Vigen, der er basis for Havnevigen er gravet ud mellem havnebassinet og Artillerivej. Vigen er cirka 275 meter lang og 60 meter på det bredeste sted. Dybden er op til to meter. På den nordlige bred er etableret en sandstrand, hvor livet kan leves om sommeren, og både børn og voksne kan nyde vandet og en forfriskende svømmetur.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.