Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Søndre Badevej, 4600 Køge

Økonomi *

Husleje

9.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
527,00 kr.
- Vand
329,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
29.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen
Med nøglerne til en af de stilistisk flotte lejligheder i det storslåede byggeri på Strandparken, kan I hver morgen stå op til bølgeskvulp og duften af havsalt, ligesom I fra anden parket kan nyde de storslåede solopgange over havet.
Strandparken er kort fortalt et nyopført byggeri, som ligger smukt på Søndre Havn ved Køge Bugt.
- 64 stk. lejligheder
- Fra til 135 m2
- 2, 3 eller 4 værelses lejligheder
- Køkken fra JKE Design
- Hårde hvidevarer fra Siemens
- Depotrum i lejlighed eller kælder
- Cykelparkering i kælderen
- Elevator og dørtelefon
- Mulighed for leje af parkeringsplads i kælderen
udlejer opførere en ny boligejendom med 64 nye og lækre lejligheder på Søndre Badevej. Alle boliger er opført i gode kvalitetsmaterialer med et lækkert interiør samt udstyret med en dejlig altan. Hele bebyggelsen er omringet af grønne områder og et ny-etableret strandmiljø.
Området
Søndre Havn er allerede i dag omdannet til en levende bydel, hvor både byggeri og udearealer er af høj arkitektonisk kvalitet. Her er såvel boliger, arbejdspladser, kulturtilbud og strandengen kommer helt ind mellem de mange arkitektonisk spændende bebyggelser i form af grønne almindinger.
"Engkanten" bliver en ny promenade mellem det nye boligområde - og en blandet grøn beplantning vil sikre, at Søndre Havn vokser til som en dejlig, grøn bydel.
Der har altid været strand nede ved kysten, men nu har den fået en ansigtsløftning, så det er blevet et badested i topklasse. Vanddybden er perfekt, vandet er rent og sandet er hvidt. Som et supplement til stranden skabes desuden en strandø med en rigtig badeanstalt.
Energimærke
Byggeriet er projekteret efter BR10 – Lavenergiklasse (LE2015), hvorfor der forventes et energimærke A2015. Endelig energimærkerapport vil blive udarbejdet i forbindelse med bygningens ibrugtagning.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.