Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Willy Brandts Vej, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

19.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
57.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
op til 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Dejlig lys og delvist møbleret lejlighed i nyopført kvalitetsbyggeri fra 2018 med 2 soveværelser og 2 badeværelser. Lejligheden indeholder stort lyst opholdsrum fuldt integreret med det flotte hvide køkken. Fra opholdsrummet er der udgang til dejlig altan - fra såvel opholdsrummet som altanen er der en storslået udsigt over Københavns havn, Islands Brygge og Amager Fælled. Dejligt soveværelse med indbyggede skabe og direkte adgang til eget badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Lejlighedens andet soveværelse har garderobeskab og udsigt over Københavns havn. Desuden endnu et badeværelse med bruseniche. Til lejemålet indgår parkeringsplads i ejendommens p-kælder. Ejendommen
Ejendommen Myrholm ligger på Engholmene ved Københavns havnefront. Den imponerende ejendom har flotte facader, der domineres af nuancerne hvid, kobberbrun og stålgrå.I ejendommen findes en kajakklub med egne kajakker, og der er hyggelige grønne områder mellem bebyggelsens ejendomme. Når man bor her, nyder man godt af den udsøgte luksus, det er at bo direkte til havnefronten og samtidig kun være ti minutter fra Københavns centrum. Der er kun en kort cykeltur til Vesterbros hyggelige café- og butiksliv og indenfor gåafstand ligger Fisketorvet Copenhagen Mall med dets store udbud af forretninger, biografer og spisesteder. På den anden side af havnen ligger det indbydende Amager Fælled til gå-, cykel- og løbeture i det vidtstrakte naturområde.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.