Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Nyetableret lejlighed på 1. sal i Kolding midtby til leje – ca. 134 etagemeter

Økonomi *

Husleje

10.800,00 kr.

Forbrug, heraf:
800,00 kr.
- Varme
500,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.800,00 kr.
- Depositum
32.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nu udbyder vi en nyetableret bylejlighed på 1. og 2. sal, der er rummelig, funktionel, charmerende og alt er helt ny. Boligen byder på mange gode kvadratmeter, og den egner sig perfekt til jer, der ønsker en tilværelse centralt i Kolding med tilhørende gode p- muligheder.

Lejligheden råder over 108 kvadratmeter bolig med flotte detaljer og gode egenskaber. Lejligheden er med nye lydisolerede vinduer og et godt lysindfald. Ud over de 108 m2 er der en god trappe til 2. sal, hvor der er en stor hems på ca. 25 m2 med gode anvendelses muligheder, samt stort isoleret depotrum.
I boligens centrum ligger det rummelige og funktionelle køkken, som har masser af plads til et stort spisebord samt direkte udgang til dejlig sydvestvendt terrasse.
Derudover er der stor stue samt stort soveværelse med indbygget skabsvæg. Der er desuden i lejligheden plads til, at kunne indrette et mindre kontor.
Der er et dejligt badeværelse med gulvvarme, lyse fliser, samt plads til vaskesøjle.

Herudover medfølger mindre depotrum på gadeplan til cykler, fryser osv. Der medfølger parkeringsplads til lejligheden.


Boligen ligger roligt og trygt i midtbyen og er en af Koldings bedste placeringer. Her bor man få meter fra gågadens summende byliv og resten af midtbyen, grønne parker og bl.a. Slotssøen og åen som inviterer til afslapning under åben himmel.

Lejligheden kan overtages efter aftale

Husleje 10.800 kr. pr mdr. ex forbrug

3 mdr. depositum + 1 mdr. forudbetalt husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.