Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Strandvejen, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

14.250,00 kr.

Forbrug
345,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.250,00 kr.
- Depositum
42.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligen er 92 m2 og byder på et stort lyst køkken alrum, med god plads til en god spiseafdeling og en hyggelig stue, som bliver lyst op af de høje vinduer ud mod gården. Til køkkenet medfølger en køkken ø, alle hårde hvidevarer fra Siemens i form af ovn, komfur, køle/fryseskab og opvaskemaskine, samt en emhætte fra Exhausto. Fra køkkenet er der afgang til boligens fordelingsgang, som giver adgang til soveværelset, badeværelset med separat bruseniche og vaskesøjle (vaskemaskine og tørretumbler), et stort depotrum til opbevaring, samt gode opbevaringsmuligheder i de indbyggede skabe i gangen. Foran boligen imod gården, har boligen en privat terrasse, med fin plads til terrasse møbler.

Boligen ligger i Kildehusene, hvor der samlet er seks total renoverede eksklusive lejeboliger fra en konvertering af et eksisterende erhvervslejemål. Placeret på Østerbro i gå afstand til indkøbsmuligheder, offentligt transport og Svanemøllestranden.

Det gøres opmærksom på, at husdyr ikke er tilladt. Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale og har efter indflytning 3 måneders opsigelse.

*Bemærk at billederne ikke nødvendigvis er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt, indretning m.v. derfor kan variere.

eller mail:

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.