Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Villa møbleret på 160m2 med 1200m2 indhegnet naturgrund i udkanten af Lihme/Spøttrup

Økonomi *

Husleje

5.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
160 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 20. oktober 2019
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Husdyr tilladt.

Opholdsstue: Brændeovn, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, tv, parabol
4 Soverum: 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 1 dobbeltseng, 2 senge
Køkken: Gaskomfur, ovn, køle-frys, fryser 140 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine og Dolce Gusto-kaffemaskine, opvaskemaskine, vaskemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Bad/wc: Wc, håndvask
Aktiviteter: Bordfodbold, dart, spillekonsol
Yderligere: Terrasse, fjernvarme, solenergi, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1200 m², hyggelig møblering, byområde, ikke-ryger hus

5500kr/md. exclusive forbrug

Skriv til mig på Dansk
Schrieb mir auf Deutsch
Write to me in English

Hus med aktivitetsrum beliggende på stor naturgrund med udsigt over de omliggende marker. Huset ligger i udkanten af en lille landsby og er ideelt til en tur med hund eller kat og alle tænkelige aktiviteter. Den store baghave er indhegnet og hundene kan løbe frit i haven.

Huset har to etager: 1. sal med lys stue, med brændeovn og separat køkken med køle/fryseskab, keramisk gaskomfur, opvaskemaskine og Dolce Gusto kaffemaskine, badeværelse og 2 soverum. Sommerhusets kælder rummer over et aktivitetsrum med bordfodbold, dart og Nintendo Wii, vaskemaskine, kummefryser, 2 soverum samt et WC med håndvask. Bemærk: loftshøjde i kælder ca. 2 m.

Stor have med rummelig, lidt hævet terrasse, hvor I kan sidde og nyde maden tilberedt på husets havegrill. Der findes sandkasse til de små samt et fodboldmål og bålplads med siddepladser. Til huset hører 2 kanoer samt tilbehør (benyttes på eget ansvar/forsikring).

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.