Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Meget velholdt og moderne villa udlejes

Økonomi *

Husleje

9.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
29.400,00 kr.
- Depositum
29.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
149 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Meget velholdt gulstensvilla med sorte tagsten på 149m2 samt udestue på 22m3 beliggende på lukket villavej nær grønne arealer med kort afstand til skoler, børnehaver, idrætsfaciliteter og indkøbsmuligheder. Villaen er med muret garage, hobbyrum og stor, bred indkørsel.

Indretningen egner sig særdeles godt til børnefamilien og fremstår overalt meget velholdt. Villaen er indrettet med køkkenalrum med nyere elementer, alrum med god plads til langbord samt franske døre til opholdsstue. Stuen er hyggeligt indrettet med dekorativ stenvæg og brændeovn. Fra stuen er der udgang til lækker syd/vestvendt udestue, samt udgang til stor syd/vestvendt terrasse. Soveværelset er med skabsvæg med skydelåger, og der er 3 velindrettet børneværelser med faste skabe samt et børneværelse/kontor. Badeværelset er ny istandsat med nyt inventar, badekar, bruseniche samt skabsarrangement med nedfældet vask. Entreen er praktisk indrettet med plads til vaskemaskine og tørretumbler.

En villa som egner sig perfekt til børnefamilien, og som bør ses på grund af de mange fine detaljer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.