Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses villa - Kongens Vænge, 3400 Hillerød

Økonomi *

Husleje

18.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
54.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
173 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bynær, naturrig, fredelig og børnevenlig – alle disse ord beskriver adressen her i Hillerød, hvor I har kort afstand til byens tilbud, mens Store Dyrehave står til rådighed med et prægtigt skovlandskab få hundrede meter fra hoveddøren.

På det lukkede Kongens Vænge venter jer en velholdt etplansvilla med 173 indbydende kvadratmeter, en fredelig oase i haven og perfekte betingelser for familielivet. Både beliggenheden og boligen er yderst eftertragtet, og der er ikke mange lignende på markedet.

Stisystemer tager jer hurtigt til daginstitution, Grønnevang Skole, indkøbsmuligheder og centrum af Hillerød. Her står specialbutikker, små caféer og lækre spisesteder i kø for at friste jer, og I kan nyde en gåtur rundt om Slotssøen med udsigt til det imponerende renæssanceslot. Dejlig natur findes også I Gribskov og Store Dyrehave, som inviterer jer udenfor på frisk luft og vandreruter.

Den 173 kvadratmeter store gulstensvilla blev opført i 1973. Inde såvel som ude bærer huset præg af løbende opdateringer - der er eksempelvis indsat nye vinduer og døre i 2004.

Villaen kræver generelt minimal vedligeholdelse og har desuden lave udgifter. Foruden selve boligen får I også en carport og et redskabsskur. Inden døre sørger en optimal planløsning for separat værelsesafdeling og opholdsmiljø. Førstnævnte består af et pænt flisebadeværelse med både bruseniche og hjørnebadekar samt tre gode værelser med indbygget skabsplads.

Dertil kommer et gæstetoilet, et bryggers med vaskefaciliteter samt et stort opholdsmiljø, hvor en moderne indretning giver jer køkken-alrum og stue i åben forbindelse. Det hvide køkken prydes af sort klinkegulv og alrummet af en charmerende pejseindsats samt smuk bøgeparket. Stuen har både ovenlysvinduer, som lukker lyset ind i hjemmet, og brede vinduespartier fra gulv til loft, som skaber en flydende overgang til haven. I den aflukkede have får I en skøn terrasse, hvor I kan glæde jer over de flotte klinker i tegl – herfra forsødes sommerdagene med utallige soltimer samt udsigt til grønne trækroner og blå himmel.

Huset kan lejes møbleret til DKK 20000.

Velkommen til Kongens Vænge

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.