Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Fredensborggade, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

16.200,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
48.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Spændende lys lejlighed i 2 plan med 10 m2 privat tagterrasse. Lejligheden indeholder i nederste plan entre, køkken / alrum med nyere køkken og trappe til overetagen, 2 stuer en suite og gæstetoilet med bruser. Overetagen er indrettet med to dejlige soveværelser og flot flisebadeværelse. Her er der desuden adgang til den skøn tagterrasse, hvor der er udsigt over den fælles gård og byens tage. Døre og vinduer ud til terrasen kan foldes helt op hvorved tagterrasen bliver en fuldt integreret del af overetagen og nærmest et ekstra rum om sommeren. Lejligheden udlejes ikke som delebolig. Ejendommen
Denne velholdte ejendom ligger på en stille gade med få hundrede meter til såvel Nørrebro station som Nørrebroparken. Ejendommen har en fantastisk flot og velholdt gård, hvor beboerne kan nyde de mange grønne oaser og få et lille frirum fra hverdagens sysler. Der findes desuden pænt vaskeri med velholdte Miele maskiner i ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.