Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Ungarnsgade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.800,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
44.400,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
97 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Fantastisk lys og helt ny lejlighed med altan. Lejligheden indeholder fantastisk køkken / alrum med fritlagte bjælker og loft til kip samt udgang til dejlig altan. Døre og vinduespartiet kan lukkes helt op, så altanen bliver en fuldt integreret del af lejligheden. Flot hvidt køkken med masser af bordplads og kogeø med spiseplads. Desuden 2 dejlige værelser hvoraf det ene har fransk altan. På det flotte badeværelse med stor bruseniche findes vaskesøjle. En lejlighed der skal ses. Ejendommen
Denne velholdte ejendom ligger midt mellem Amager Strandparks dejlige sandstrand og Amagerbrogade med de mange special butikker og utallige caféer - derudover er der kun 500 meter til nærmeste Metro station.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.