Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Tusindfryd, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.570,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
28.710,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. december 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lavenergi rækkehus udlejes i Gødvad i det nordlige Silkeborg. Her er rolige omgivelser med smuk natur og et godt lokalområde med skoler, institutioner og indkøb. Fra Tusindfryd er der stisystemer til legeplads, fritidsaktiviteter og rundt i det kuperede terræn. Samtidig er der kun 10 minutters køretur til Silkeborgs hyggelige bymidte. SKØNT KØKKEN-ALRUM

Husets primære rum er køkken-alrummet, der ligger i stueetagen. Her er vinkelkøkken med opvaskemaskine, komfur, ovn og køle/frys.

Derudover er her god plads til at indrette sig med spiseplads og hyggeligt sofahjørne, og rummet indebyder til mange timers leg og ophold for husets beboere.ENTRÉ OG BAD MED VASKESØJLE

Dette rækkehus har en fin entré med plads til at hænge overtøjet. Herfra får du adgang til badeværelset, hvor du har toilet, brusekabine og vaskesøjle.TRE VÆRELSER MED SKABE

På husets førstesal er der tre gode værelser med faste skabe samt en fordelingsgang.EGEN CARPORT OG SKUR

Til rækkehuset hører egen carport, et redskabsskur samt en lille have samt gårdhave.GENERELT OM BOLIGERNE PÅ TUSINDFRYD

Boligerne på Tusindfryd har gulvvarme og ventilationsanlæg, som sikrer et godt indeklima. I alle rum er der hvide vægge og lyse trælofter, og gulvene i entré og bad er grå klinker, mens der i de øvrige rum er laminatgulve. Forbrug afregnes direkte til forsyningsværkerne. Husdyr er tilladt.

Lavenergi rækkehus udlejes i Gødvad i det nordlige Silkeborg. Her er rolige omgivelser med smuk natur og et godt lokalområde med skoler, institutioner og indkøb. Fra Tusindfryd er der stisystemer til legeplads, fritidsaktiviteter og rundt i det kuperede terræn. Samtidig er der kun 10 minutters køretur til Silkeborgs hyggelige bymidte.

SKØNT KØKKEN-ALRUM
Husets primære rum er køkken-alrummet, der ligger i stueetagen. Her er vinkelkøkken med opvaskemaskine, komfur, ovn og køle/frys.
Derudover er her god plads til at indrette sig med spiseplads og hyggeligt sofahjørne, og rummet indebyder til mange timers leg og ophold for husets beboere.

ENTRÉ OG BAD MED VASKESØJLE
Dette rækkehus har en fin entré med plads til at hænge overtøjet. Herfra får du adgang til badeværelset, hvor du har toilet, brusekabine og vaskesøjle.

TRE VÆRELSER MED SKABE
På husets førstesal er der tre gode værelser med faste skabe samt en fordelingsgang.

EGEN CARPORT OG SKUR
Til rækkehuset hører egen carport, et redskabsskur samt en lille have samt gårdhave.

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ TUSINDFRYD
Boligerne på Tusindfryd har gulvvarme og ventilationsanlæg, som sikrer et godt indeklima. I alle rum er der hvide vægge og lyse trælofter, og gulvene i entré og bad er grå klinker, mens der i de øvrige rum er laminatgulve.

Forbrug afregnes direkte til forsyningsværkerne.

Husdyr er tilladt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.