Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Donaugade, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
42.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden
Lys og helt ny taglejlighed med fantastisk udsigt. Lejligheden indeholder dejligt køkken / alrum med med 2 franske altaner, der giver et fantastisk lys i rummet og ikke mindst en utrolig udsigt om byens tage. Køkkenet er holdt i hvidt. Den dejlige opholdsstue har fritlagte bjælker, loft til kip og mange flotte detaljer. Desuden stort soveværelse og badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Ejendommen
Denne velholdte ejendom ligger midt mellem Amager Strandparks dejlige sandstrand og Amagerbrogade med de mange special butikker og utallige caféer - derudover er der kun 500 meter til nærmeste Metro station.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.