Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4-værelses lejlighed på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

15.858,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.300,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
47.490,00 kr.
- Depositum
47.490,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
EN PRAGTFULD HERSKABSLEJLIGHED MED SKØN BELIGGENHED - 131 m2 pragtfuld lejlighed med skøn beliggenhed i hjertet af Frederiksberg.

Lejligheden er beliggende nær Flintholm S-togs- og Metro-station, Grøndalsparken, der munder ud i området omkring Damhussøen og -engen, Frederiksberg Have, hvor gåturene kan nydes og løbeturene overstås …, og i cykelafstand til Søerne og København City.

Daginstitutioner, skoler og indkøbsmuligheder er der heller ikke langt til, ligesom der er mange sports- og fritidsaktiviteter og et væld af uddannelsesinstitutioner i området - og herudover et mekka af spændende forretninger, lækre specialbutikker og et pulserende café-liv på Gammel Kongevej, Falkoner Allé, Godthåbsvej mv.

Gårdmiljøerne er indrettet med fliseareal med bl.a. plads til cykelparkering, samt skurbebyggelse til affaldshåndtering.

Havearealerne er anlagt med græsplæner, bede, buske og træer, samt en mindre legeplads.

Bemærk

Kunder hos PFA har fortrinsret til boligen. Hvis du har et tilhørsforhold til PFA, skal du oplyse os dit kundenummer inde på annoncen.   Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn.Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.   Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.